Det bästa av sport på nätet

För den sporttokiga är internet en skattkista av möjliga forum, butiker och nyhetssajter om favoritämnet. Men det kan också vara svårt att hitta rätt i det stora utbudet. Läs vidare för några användbara tips!

Butiker

Det finns förstås många bra onlinebutiker för sport- och träningstillbehör, och oftast är det billigare att köpa på nätet än att handla i en fysisk butik. En av de bästa butikerna för att handla online är  Länna Sport. De har förutom onlineförsäljning också en traditionell butik samt en verkstad för service och underhåll.Den som föredrar att handla begagnat kan med fördel ta en titt på Blocket, Tradera eller någon annan köp- och säljsajt. Har man möjlighet att handla utrustning off-season kan man fynda bättre begagnad utrustning till riktigt bra priser.

Nyhetssajter och bloggar

Alla de stora dags- och kvällstidningarna har sportsidor, den populäraste av dem är de klassiska rosa sidorna i Aftonbladet. Sportbladet finns såklart också som webbtidning. Även de flesta specialtidningar för fotboll, trav, motorsport och så vidare finns som nätupplaga, men de flesta håller bara en del av innehållet synligt för icke-prenumeranter.Ett annat sätt att hålla sig uppdaterad på sin favoritsport är sportbloggar. Här finns en lista över de största bloggarna just nu, men med lite googlande hittar man säkerligen en blogg som passar även om man gillar smalare sporter än fotboll och ishockey.

Spelsajter

Ett annat fenomen som blivit allt större är onlinebetting. De flesta stora spelsajterna har odds på ett stort antal sporter, från fotboll till biljard och badminton. Med live odds kan man inte bara spela på vem som vinner matchen utan också betta på händelser löpande under matchen. Även e-sport, det vill säga tävlingar i dataspel, har ökat i popularitet på det senaste och finns nu att spela på hos flera sajter.