Planera för fjällresan

När det här inlägget skrivs är vi mitt uppe i högsäsongen vad gäller fjälliv och skidåkning. I dessa tider är det många som planerar inför en kommande tur till fjällen där de ska njuta av naturen, ägna sig åt skidåkning och umgås tillsammans.

Men för att resan ska bli något ni ser tillbaka på med glädje kan det vara en bra idé om ni redan nu börjar att planera. Därför får ni i denna artikel några tips på saker som kan vara bra att tänka på inför skidresan.

Transport

Vi börjar med att rikta oss till dig som behöver åka en bit för att ta dig till skidorten. Det går både tåg och bussar till de flesta av de mest populära skidorterna. Men det smidigaste är att åka bil. Något som kan vara bra att tänka på då är att du kan transportera skidorna med hjälp av ett takräcke. Beställ online redan nu för att hinna montera räcket innan det är dags för avfärd.

Packning

Förutom att ni ska få med skidorna med hjälp av ett takräcke behöver ni få med er all annan packning också. Gör en lista över allt ni behöver få med er och börja packa i tid.